120-m2-zaal-1
65-m2-zaal
Restaurant op anderhalve meter
200-m2-zaal-1
broodjes-lunchbuffet

32- uurs vergaderarrangement - Meerdaags vergaderen op een Kasteel

In een 14e eeuws oud kasteel in Brabant, gelegen aan rivier de Dommel en 10 minuten van de historische stad 's-Hertogenbosch, kunt u vergaderen in één van de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur. Wij bieden u een compleet 32 uurs vergaderarrangement met overnachting!

Bij dit 32 uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

 • Gebruik van plenaire zaal met daglicht en airconditioning
 • Per 10 personen gebruik van een subzaal van 20m² (o.b.v. beschikbaarheid)
 • Onbeperkt luxe assortiment koffie en thee in de lounge
 • Onbeperkt handfruit en gezonde versnaperingen in de lounge
 • Een lekkernij tijdens de pauze
 • Uitgebreid en gevarieerd lunchbuffet in het restaurant
 • Onbeperkt frisdranken en mineraalwaters
 • Gebruik van een beamer met scherm en 2 flipovers in de plenaire zaal
 • Notitieblokken, pennen en conferentiekoffer in de plenaire zaal
 • WiFi
 • Gebruik van onze sportfaciliteiten: Sauna, zwembad, fitness, volleybal, squash, tennis, Driving range.
 • Parkeergelegenheid
 • 4-gangen uitgeserveerd keuzemenu van de chef (inclusief 2 consumpties)
 • Overnachting in een comfort hotelkamer met gratis internet & airconditioning
 • Uitgebreid luxe ontbijtbuffet

Prijs: vanaf € 282,00 p.p. exclusief BTW (inclusief BTW € 304,47 p.p.)

De prijs van dit vergaderarrangement in een kasteel in Brabant is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Restaurant
Parkeren
Fitness
Beauty Center

Exclusief vergaderen in een prachtig kasteel in Brabant

Aansprekende resultaten worden behaald in een omgeving waar de omstandigheden optimaal zijn. Het organiseren van een bijeenkomst of conferentie bij onze locatie in Brabant betekent kiezen voor meerwaarde! In een 14de eeuws oud kasteel, gelegen aan rivier de Dommel en 10 minuten van de historische stad 's-Hertogenbosch, kunt u vergaderen in één van de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur.

Uitstekende vergaderlocatie met volop mogelijkheden

Zowel indoor als outdoor, zowel plenaire als vergaderzalen. Naast de 40 conferentiezalen telt ons landgoed 196 hotelkamers en beschikt het landgoed een driving range, een wellness met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld en de fitnessruimte maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Het landgoed kan ook worden gebruikt voor events en teambuildingsactiviteiten zoals golfclinics, schapendrijven, schermen, varen op de Dommel en seizoens fairs.

Faciliteiten en activiteiten

Met de all inclusive arrangementen komt u bij ons niets te kort! U kunt onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten zoals het WIFI internet in de zalen en op de hotelkamers en ons Business Center. Maar ook de sportfaciliteiten zoals de wellness met zwembad, sauna, maar ook de tennis- en squashbanen en uitgebreide fitness en de Driving Range (6 x golf-afslag) behoren tot de mogelijkheden.

De 4 units bestaan uit een ontvangstruimte met aansluitend een buitenterras, plenaire en subzalen. 3 Units beschikken over hotelkamers, zodat het mogelijk is om exclusiviteit te hebben van één van de units. Tijdens een vergadering is men vaak op zoek naar activiteiten voor ontspanning of een teambuilding, als aanvulling op een inspannende bijeenkomst of training.

Ook culinair is het genieten in het kasteel

Het restaurant heeft 250 couverts. Het ontbijt en de lunch worden verzorgd in de vorm van buffetten. Het 3-gangen diner wordt uitgeserveerd en de deelnemers hebben de keuze voor vis, vlees of vegetarische maaltijd. Ook is het mogelijk om voor thema-buffetten te kiezen (spaans of Italiaans), fingerfood buffet of bij mooi weer buiten een BBQ te houden. Suggesties zijn altijd welkom, wij denken heel graag mee!

In alle ontvangstruimten staan koffie/thee-faciliteiten, snoepjes, koekjes en handfruit. Bij het ontvangst zorgen wij voor een lekkernij!

Onze partner

Vergaderen in een kasteel in Brabant

In een 14de eeuws oud kasteel in Brabant, gelegen aan rivier de Dommel en 10 minuten van de historische stad 's-Hertogenbosch, kunt u vergaderen in één van de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur.

Zalen en Kamers

Deze bijzondere vergaderlocatie heeft naast de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur, 196 hotelkamers (1- en 2-persoons). Het is mogelijk om uw meerdaagse zakelijke bijeenkomst geheel verzorgd, te laten plaatsvinden op een mooie, rustige en een bosrijke omgeving. Zowel 1-persoons als 2-persoons kamers en onze suite zijn te reserveren. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen tv, internet, airconditioning, strijkijzer en strijkplank, wekker(radio). Verder heeft u de keuze uit een bad of douche. De executive suite is modern ingericht en voorzien van een extra living met een sfeervolle zithoek met uitzicht op een uniek stukje Brabant en de rivier de Dommel.

Faciliteiten en activiteiten

Met onze all inclusive arrangementen komt u niets te kort! U kunt onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten zoals het WIFI internet in de zalen en op de hotelkamers, en de 250 parkeerplaatsen en 42 laadpunten. Maar ook de sportfaciliteiten zoals onze pas verbouwde wellness met zwembad, sauna's, maar ook de tennis- en squashbanen en uitgebreide fitness en de Driving Range (6 x golf-afslag) behoren tot de mogelijkheden. De 4 units bestaan uit een ontvangstruimte met aansluitend een buitenterras, plenaire en subzalen. Drie units beschikken over hotelkamers, zodat het mogelijk is om exclusiviteit te hebben van één van de units. Tijdens een vergadering is men vaak op zoek naar activiteiten voor ontspanning of een teambuilding, als aanvulling op een inspannende bijeenkomst of training. De locatieis in het bezit van 14 ha. landgoed en kan vele activiteiten laten plaatsvinden op eigen locatie zoals; schapendrijven, paardenfluisteraars, vliegers maken, schermen, tai chi-workshop. Ook binnen zijn er onder andere de mogelijkheden voor een high-tea, wijn- of whiskyproeverijen en schilder- of mozaiekworkshops. Ook eigen suggesties zijn uiteraard welkom en bekijken dan graag samen met u de mogelijkheden. De Ruwenberg is serieus bezig met duurzaam ondernemen, vandaar ook ons certificaat van The Green Key op goud-niveau!

Ligging en omgeving

Op 5 minuten vanaf de A2 is de locatie goed bereikbaar. Ook met openbaar vervoer vanaf 's-Hertogenbosch bent u in minder dan 20 minuten op locatie. Aansprekende resultaten worden behaald in een omgeving waar de omstandigheden optimaal zijn. Het organiseren van een bijeenkomst of conferentie betekent kiezen voor meerwaarde! In een 14e eeuws oud kasteel, gelegen aan rivier de Dommel en 10 minuten van de historische stad 's-Hertogenbosch, kunt u vergaderen in één van de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

St. Michielsgestel

St. Michielsgestel

Stijlvol vergaderen .nl maakt gebruik van cookies
Stijlvol vergaderen .nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Stijlvol vergaderen .nl