Luxe vergaderen in Delft
Luxe vergaderen
Vergadering Zakelijk
Comfortabele kamers
Luxe vergaderen

Exclusief en kleinschalig meerdaags vergaderen in Delft

De mooiste vergader locatie van Delft heet u van harte welkom. Kom exclusief vergaderen in ons heerlijk rustig gelegen tuinhuisje met stadstuin. Ons huisje is geschikt voor groepen tot 12 personen. Na een creatieve sessie komen jullie tot rust in een van onze 24 comfortabele kamers, zijn stuk voor stuk uniek. Plan uw volgende meeting in Delft.

Bij het exclusief en kleinschalig meerdaags vergaderen is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een van onze mooie kamers
  • 1x Ontbijt
  • 2x dagen zaalhuur              
  • 2x Basisuitrusting audiovisuele middelen          
  • 2x Koffietraktatie bestaande uit onbeperkt koffie, thee en luxe koeken.
  • 2x Morning Energizer
  • 2x Broodjeslunch
  • 2x Afternoon break
  • 2x Persoonlijke service-assistent

Prijs: vanaf € 237,- p.p. op basis van minimaal 6 personen.

De prijs voor het exclusief en kleinschalig meerdaags vergaderarrangement in Delft is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Parkeren
Oplaadpunt

Meerdaags exclusief vergaderen in Delft

De mooiste vergader locatie van Delft heet u van harte welkom. Kom exclusief vergaderen in ons heerlijk rustig gelegen tuinhuisje met stadstuin. Ons huisje is geschikt voor groepen tot 12 personen. Na een creatieve sessie komen jullie tot rust in een van onze 24 comfortabele kamers, ieder stuk voor stuk uniek. Plan uw volgende meeting in Delft.

Voel u thuis in onze Casa

Bij binnenkomst ervaart u meteen een echt thuisgevoel. Een combinatie van betaalbare luxe in de vorm van slapen, eten en vergaderen. De moderne inrichting, stijlvol design interieur en de hartverwarmende service geven je een ontspannen en welkom gevoel. De collega's staan altijd klaar om gasten een onvergetelijk verblijf te geven. Met warme service en een glimlach biedt het hotel een omgeving die net als thuis voelt, maar nét wat luxer. 

De 24 gezellige en comfortabele kamers zijn stuk voor stuk uniek. De kamers beschikken over alle gemakken die zorgen voor het ultieme verblijf.

De Standard Single: Dit zijn de éénpersoonskamers die zijn licht en van alle gemakken voorzien. De hotelkamer is voorzien van een heerlijke boxspring, een bureau en een eigen badkamer met douche en toilet.
De Standard Double: Dit zijn tweepersoonskamers met een compacte en lichte inrichting. Deze kamer heeft een badkamer met douche en toilet.
De Superior Double: Dit zijn sfeervolle tweepersoonskamers die voorzien zijn van een luxe bed, kledingkast en een badkamer met douche en toilet. 
De Deluxe Double: Deze ruime kamers hebben een luxe tweepersoons boxspring en een gezellig zitje. Daarnaast is er een badkamer met douche en is een bad op verzoek beschikbaar. 

Vergaderen in het Huisje van Vermeer

Verscholen in een mooie stadstuin ligt de leukste vergaderlocatie van Delft, het Huisje van Vermeer. In het Huisje van Vermeer vergadert u met uw gezelschap in alle privacy en rust terwijl het Melkmeisje en het Meisje met de Parel een oogje in het zeil houden. Met mooi weer kunnen de deuren van het tuinhuis volledig opengezet worden.

Anoniem
7
04 april 2022
In de vergaderruimte is te weinig ventilatie waardoor het snel benauwd wordt. De kamers en de catering is goed. De service prima.

Onze partner

Luxe vergaderen in het prachtige hotel in Delft

Bij binnenkomst ervaart u meteen een echt thuisgevoel. Een combinatie van betaalbare luxe in de vorm van slapen, eten en vergaderen. De moderne inrichting, stijlvol design interieur en de hartverwarmende service geven je een ontspannen en welkom gevoel. De collega's staan altijd klaar om gasten een onvergetelijk verblijf te geven. Met warme service en een glimlach biedt het hotel een omgeving die net als thuis voelt, maar nét wat luxer. De 24 gezellige en comfortabele kamers zijn stuk voor stuk uniek. De kamers beschikken over alle gemakken die zorgen voor het ultieme verblijf.

De Vergaderzaal

Verscholen in een mooie stadstuin ligt de leukste vergaderlocatie van Delft, het Huisje van Vermeer. In het Huisje van Vermeer vergadert u met uw gezelschap in alle privacy en rust terwijl het Melkmeisje en het Meisje met de Parel een oogje in het zeil houdt. Met mooi weer kunnen de deuren van het tuinhuis volledig opengezet worden.

De Omgeving

Het Moderne hotel is prachtig gelegen en ligt op 14 minuten lopen van het treinstation en op 16 minuten lopen van het centrum in Delft. Het hotel bevindt zich in een hoekpand uit het jaar 1920, met veel details uit het verleden. De stad Delft staat bekend om de vele winkels, galerijen, cafés, restaurants, terrasjes en terrasboten. De stad heeft een Warenmarkt, een fleurige bloemenmarkt en een vlooienmarkt met curiosa en antiek. Dit geeft de stad een bijzondere sfeer. Als u graag de stad wilt verkennen kunt u door de grachten varen en genieten van de mooie omgeving.

De Hotelkamers

De 24 gezellige en comfortabele kamers zijn stuk voor stuk uniek. De kamers beschikken over alle gemakken die zorgen voor het ultieme verblijf.

De Standard Single: Dit zijn de éénpersoonskamers die zijn licht en van alle gemakken voorzien. De hotelkamer is voorzien van een heerlijke boxspring, een bureau en een eigen badkamer met douche en toilet.

De Standard Double: Dit zijn tweepersoonskamers met een compacte en lichte inrichting. Deze kamer heeft een badkamer met douche en toilet.

De Superior Double: Dit zijn sfeervolle tweepersoonskamers die voorzien zijn van een luxe bed, kledingkast en een badkamer met douche en toilet. 

De Deluxe Double: Deze ruime kamers hebben een luxe tweepersoons boxspring en een gezellig zitje. Daarnaast is er een badkamer met douche en is een bad op verzoek beschikbaar. 

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Delft

Delft is een stad in Zuid-Holland. Het heeft een prachtige historische binnenstad met grachten, geplaveide straten en karakteristieke gevels. Het Marktplein van Delft is een levendig centraal punt met historische gebouwen en de Nieuwe Kerk die het plein domineert. Delftse Pauw is een aardewerkfabriek dat bezoekers de mogelijkheid biedt om het traditionele Delfts Blauw aardewerk te bekijken en te leren over het productieproces. Delft is de geboorteplaats van de beroemde schilder Johannes Vermeer. Het Vermeer Centrum is gewijd aan zijn werk en leven.

Stijlvol vergaderen .nl maakt gebruik van cookies
Stijlvol vergaderen .nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Stijlvol vergaderen .nl